Hello

2015-04-13 @ 19:14:26
Hej alla godingar! 
Segt med bloggande i helgen men har haft en av de bästa helgerna på länge! Har haft fullt upp så blivit dåligt med tid över till att skriva något här!

I fredags tog mamma och hennes kompis Mia med mig och Mias dotter Emma till hook för att gå på spa. Vi satt och gottade oss i poolar och bastusar(?)  åt en himla god räkmacka och bara njöt av tillvaron. Det mina vänner måste jag göra oftare! När vi kommit hem därifrån drog jag en sväng till min Emma där vi grillade och drack lite med timman, Frans och hege.
Upp tidigt på lördagen för att åka på secondhandrace med mamma. Hittade några svarta vinglas och två super läckra skålar. När jag kommit hem kom Linnea till mig en sväng och tjötade lite. När vi kände oss klara drog vi till Frans. Dit kom Hege, Fridh och Pontus så vi drack lite och hade det allmänt jätte trevligt i solen. Bestämde oss sedan för att åka till Drättinge och bada bubbelpool och bada bastu. När alla va som små russin drog vi in till stan för en kul kväll på jönköpings krogar. 
Dock mådde man som man förtjänade när man vaknade på söndagen hehe.. Nu ska jag strax dra mig iväg till jobbet för ytterligare än jobbnatt. Men klagar inte för på onsdag ska jag hämta min syster och hennes 8kompisar som kommer och hälsar på från London! 
Just nu leker livet!